Installatie

• Verwijder de verpakking en de transportbouten.

• Bewaar de transportbouten. Als u het apparaat gaat verplaatsen, moet de trommel worden geblokkeerd.

• Wees voorzichtig met het verplaatsen van het apparaat, het is zwaar. Draag altijd veiligheidshandschoenen.

• Installeer en gebruik geen beschadigd apparaat.

• Volg de installatie-instructies op die zijn meegeleverd met het apparaat.

• Gebruik of installeer het apparaat niet als de temperatuur lager is dan 0 °C of als het is blootgesteld aan het weer.

• Zorg ervoor dat de vloer van de plaats waar u het apparaat installeert, vlak, stabiel, hittebestendig en schoon is.

• Zorg dat er lucht tussen het apparaat en de vloer kan circuleren.

• Pas de stelvoeten aan om de nodige ruimte tussen het apparaat en de vloerbedekking te creëren.

• Plaats het apparaat niet op een plek waar de deur niet helemaal open kan.

Aansluiting op het elektriciteitsnet

• Dit apparaat moet worden aangesloten op een geaard stopcontact.

• Gebruik altijd een correct geïnstalleerd, schokbestendig stopcontact.

• Controleer of de elektrische informatie op het typeplaatje overeenkomt met de stroomvoorziening. Zo niet, neem dan contact op met een elektromonteur.

• Gebruik geen meerwegstekkers en verlengsnoeren.

• Zorg dat u de hoofdstekker en kabel niet beschadigt. Indien de voedingskabel moet worden vervangen, dan moet dit gebeuren door onze Klantenservice.

• Steek de stekker pas in het stopcontact als de installatie is voltooid. Zorg ervoor dat het netsnoer na installatie bereikbaar is.

• Raak de stroomkabel of stekker niet aan met natte handen.

• Trek niet aan het netsnoer om het apparaat los te koppelen. Trek altijd aan de stekker.

• Alleen voor het VK en Ierland: Het apparaat heeft een stekker van 13 ampère. Als het noodzakelijk is om de zekering in de stekker te verwisselen, gebruik dan een 13 amp. ASTA (BS1362) zekering.

• Dit apparaat voldoet aan de EEG-richtlijnen.

Aansluiting aan de waterleiding

• Zorg dat u de waterslangen niet beschadigt.

• Laat het water stromen tot het schoon is voordat u het apparaat aansluit op nieuwe leidingen of leidingen die lang niet zijn gebruikt.

• Zorg dat er geen lekkages zijn als u het apparaat de eerste keer gebruikt.

Gebruik

icon-warning.pngAttentie
Gevaar voor letsel, elektrische schokken, brand, brandwonden en schade aan het apparaat.
  • Gebruik dit apparaat uitsluitend in een huishoudelijke omgeving.

• Volg de veiligheidsinstructies op de verpakking van het vaatwasmiddel op.

• Plaats geen ontvlambare producten of items die vochtig zijn door ontvlambare producten in, bij of op het apparaat.

• Zorg dat u alle metalen onderdelen uit het wasgoed verwijdert.

• Plaats geen bak om mogelijke waterlekkage op te vangen onder het apparaat. Neem contact op met de servicedienst om te raadplegen welke accessoires gebruikt mogen worden.

• Raak het glas van de deur niet aan als een programma in werking is. Het glas kan heet worden.