Programmaknop

Draai deze knop om een programma in te stellen. Het bijbehorende programma-indicatielampje gaat branden.

Start/Pauze - Départ/Pause GUID-54AF6815-B242-4FBE-8BC2-26DB512937CA-preview_v1.png

Druk op toets Start/Pauze - Départ/Pause om het programma te starten of te onderbreken.

Startuitstel - Départ Différé GUID-54AF6815-B242-4FBE-8BC2-26DB512937CA-preview_v1.png

Met deze optie kunt u de start van een programma uitstellen van 30 minuten tot 20 uur.

Op de display verschijnt de bijbehorende indicatie en uitsteltijd.

Tijd Besparen - Gain de Temps GUID-54AF6815-B242-4FBE-8BC2-26DB512937CA-preview_v1.png

Met deze optie kunt u de programmaduur inkorten.

• Eenmaal drukken om 'Verkorte duur' in te stellen voor voorwerpen met dagelijks vuil.

• Druk twee keer voor het instellen van een extra snel programma voor licht bevuild wasgoed.

icon-info.png Sommige programma's accepteren alleen één van de twee opties.

Extra Spoelen - Rinçage+ GUID-54AF6815-B242-4FBE-8BC2-26DB512937CA-preview_v1.png

Met deze optie kunt u spoelgangen aan sommige wasprogramma´s toevoegen. Raadpleeg de 'Programmatabel'.

Gebruik deze optie voor personen die allergisch zijn voor wasmiddelen en in gebieden waar het water erg zacht is.

Het bijbehorende indicatielampje gaat branden.

Vlekken - Taches GUID-54AF6815-B242-4FBE-8BC2-26DB512937CA-preview_v1.png

Stel deze optie in om de vlekkenfase toe te voegen aan een programma.

Gebruik deze optie voor wasgoed met vlekken die moeilijk te verwijderen zijn.

Als u deze functie instelt, doet u vlekkenverwijderaar in het vakje GUID-F6A330A9-4FE7-49CF-BF75-99E2BFE92571-preview_v1.png.

icon-info.png Deze optie verlengt de duur van het programma. Deze optie is niet beschikbaar bij een temperatuur lager dan 40 °C.

T./min GUID-54AF6815-B242-4FBE-8BC2-26DB512937CA-preview_v1.png

Met deze optie kunt u de standaardcentrifugeersnelheid verlagen.

Het indicatielampje van de ingestelde snelheid wordt op het display weergegeven.

Extra centrifugeeropties:

Niet centrifugeren

• Stel deze optie in om alle centrifugeerfasen te verwijderen.

• Instellen voor fijne was.

• Om de afwezigheid van de centrifugeercyclus te compenseren, gebruikt de spoelfase voor sommige wasprogramma´s meer water.

• Op het display verschijnt het indicatielampjeGUID-4D6D7F6B-F7F0-48AD-86F6-E6DA35E01BC7-preview_v1.png.

Spoelstop

• Stel deze optie in om kreukvorming in stoffen te voorkomen.

• Het wasprogramma stopt met water in de trommel. De trommel draait regelmatig om kreukvorming van het wasgoed te voorkomen.

• De deur blijft vergrendeld. U moet het water afvoeren om de deur te kunnen openen.

• Op het display verschijnt het indicatielampjeGUID-046E8CD6-00B5-45B5-A1D3-A3AEC914C109-preview_v1.png.

icon-info.png Zie om het water weg te pompen 'Aan het einde van het programma'.

Temp.°C GUID-54AF6815-B242-4FBE-8BC2-26DB512937CA-preview_v1.png

Stel deze optie in om de standaardtemperatuur te wijzigen.

Indicatielampje GUID-FAD99075-74D6-47E6-8610-C03103871ED0-preview_v1.png = koud water.

Het display toont de ingestelde temperatuur.