Instellingen
AEG Support

Instellingen

Geluidssignalen

De geluidssignalen weerklinken wanneer:

• U het apparaat inschakelt

• U het apparaat uitschakelt

• U op een toets drukt.

• Het programma is voltooid

• Er een storing in het apparaat optreedt.

Voor het uitschakelen/inschakelen van de geluidssignalen, drukt u tegelijkertijd op Vlekken - Taches en Extra Spoelen - Rinçage + gedurende 6 seconden.

icon-info.png Als u de geluidssignalen uitschakelt, werken ze wel als er een storing optreedt.

Kinderslot GUID-EC6BE892-4413-49E7-99D5-17FEC24C0E8B-preview_v1.png

Met deze optie kunt u voorkomen dat kinderen met het bedieningspaneel spelen.

• Voor het inschakelen/uitschakelen van deze optie, drukt u tegelijkertijd op Temp.°C en T/min. tot het indicatielampje GUID-EC6BE892-4413-49E7-99D5-17FEC24C0E8B-preview_v1.png aan/uit gaat.

U kunt deze optie inschakelen:

• Nadat u op Start/Pauze - Départ/Pause heeft gedrukt: worden de opties en de programmaknop vergrendeld.

• Voordat u op Start/Pauze - Départ/Pause heeft gedrukt: kan het apparaat niet starten.

Permanent extra spoelen

Met deze optie kunt bij elke programma automatisch een extra spoelbeurt instellen.

• Voor het inschakelen/uitschakelen van deze optie, drukt u tegelijkertijd opTijd Besparen - Gain de Temps en Startuitstel - Départ Différé tot het indicatielampje Extra Spoelen - Rinçage+ aan/uit gaat.