Wasmachine toont foutcode EHO, EH0
AEG Support

Wasmachine toont foutcode EHO, EH0

Als de machine de foutcode EHO / EH0 toont, is er een probleem met de stroomtoevoer.

Werkt een ander apparaat in hetzelfde stopcontact?

• Controleer de stroomtoevoer door de stekker van een ander apparaat in hetzelfde stopcontact te stoppen en te zien of het werkt. Als het andere apparaat ook niet werkt, is er mogelijk een bekabelingsfout.
  • Neem contact op met een lokale elektricien voor advies en richtlijnen over het herstellen van de bekabelingsproblemen.

Als de stroomtoevoer naar het toestel OK is:

• Probeer het toestel te resetten. Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze er dan opnieuw in.
  • U bereikt hetzelfde resultaat met de veiligheidsschakelaar. Na het in het stopcontact steken van de stekker schakelt u het toestel in en selecteert u een programma. Wanneer een foutbericht op de display verschijnt, neemt u contact op met onze hersteldienst.