Het display van de was-droogcombinatie is wazig
AEG Support

Het display van de was-droogcombinatie is wazig

• Wanneer u naar het display kijkt van opzij of bovenaf, lijkt deze onduidelijk.
  • Wanneer u de helderheid en het contrast van het display aanpast, kunt u deze makkelijker lezen.
  • Als het toestel helderheids- en contrastregelknoppen heeft, vindt u hier meer informatie over in de gebruikershandleiding.

Indien de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, dient u contact op te nemen met onze hersteldienst.