LED knippert op was/droogcombinatie
AEG Support

LED knippert op was/droogcombinatie

• Controleer de functieknoppen die vooraf kunnen worden ingesteld op het bedieningspaneel van het toestel. Sommige of alle van deze combinaties van LEDs schakelen in aan het begin of tijdens een cyclus.
  • Wanneer een licht gaat branden aan het einde van een cyclus, is de cyclus mogelijk voltooid. Controleer of de deur geopend kan worden als de teller gereset is. Als het toestel een display heeft, controleer dan of “Einde” zichtbaar is. Onthoud dat het circa 3-5 minuten duurt voordat de deur opent na het einde van een cyclus. Dit is een veiligheidsmaatregel voor alle wasmachines.
  • De cyclus werd mogelijk onderbroken of per ongeluk gepauzeerd. Probeer de cyclus opnieuw op te starten door op de START/PAUZE knop te drukken.
  • Alle fouten worden aangeduid met een knipperende LED, doorgaans vergezeld van een foutcode die zichtbaar is op de display. In dit geval dient u contact op te nemen met onze hersteldienst.