De deur van de wasdroogcombinatie opent tijens een cyclus
AEG Support

De deur van de wasdroogcombinatie opent tijens een cyclus

De deur kan normaal geopend worden aan het begin van een programma, nadat u de machine op PAUZE heeft gezet, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

• de machine staat niet in de verwarmings- of droogfase hoger dan 55°C;

• het waterniveau is niet hoog;

• de trommel draait niet.

Als de deur geopend kan worden wanneer de wasmachine zich niet langer vult met water tijdens de was- of centrifugecyclus, dient u de stekker onmiddellijk uit het stopcontact te halen en contact op te nemen met onze hersteldienst. U mag het apparaat niet meer gebruiken totdat het probleem is opgelost.