De kleren zijn te gekreukt na het drogen in de wasdroger
AEG Support

De kleren zijn te gekreukt na het drogen in de wasdroger

Probleem:
  • De kleren zijn te gekreukt na het drogen in de wasdroger
  • De wasdroger warmt te veel op
Geldt voor:
  • Geventileerde wasdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Kies een geschikt droogprogramma. Gebruik een tijdprogramma en laat niet te lang drogen.

Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor informatie over de droogtijd die nodig is voor verschillende soorten wasgoed. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

2. Verwijder het wasgoed onmiddellijk na het einde van het programma. Verleng zo nodig de kreukbeveiligingsfase of gebruik de starttijdvertraging (indien beschikbaar).

OPMERKING: wol- en donsdekenprogramma's hebben geen antikreukbescherming.

3. De maximale belasting die in het hoofdstuk over programma's of op de display wordt weergegeven, mag niet worden overschreden.