De display van de droger toont verschillende looptijden voor hetzelfde programma
AEG Support

De display van de droger toont verschillende looptijden voor hetzelfde programma

Probleem:
  • De display van de droger toont verschillende looptijden voor hetzelfde programma
  • De werkelijke programmaduur verschilt van die in de gebruikershandleiding
Geldt voor:
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Het apparaat werkt correct.

De droogtijd wordt berekend op basis van verschillende parameters, zoals:

• omgevingstemperatuur
  • aanvankelijke wasvochtigheid
  • massa en type lading

De weergegeven tijd wordt aangepast aan de werkelijke programmaduur.