De condensor-led van de droger is aan
AEG Support

De condensor-led van de droger is aan

Probleem:
  • De condensor-led van de droger is aan. Dit geeft aan dat de condensor moet worden gereinigd.
Heeft betrekking op:
  • Warmtepompdroger
  • Condensdroger
Oplossing:

1. Reinig de condensor, filters en luchtkanalen.

Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor gedetailleerde informatie. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

2. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een monteur u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.