De droogkast droogt niet goed
AEG Support

De droogkast droogt niet goed

De was is steeds gekreukt:

80% van de kreukels worden verwijderd. Er resteren altijd een paar kreukels.

• Zorg dat u het correcte wasvolume (max. 5 hemden) plaatst en kies de juiste instellingen.
  • Haal de kledingstukken uit de droogkast zodra de droogkast gereed is. Hang ze allemaal op kleerhangers en trek ze terug in vorm.
  • Controleer of het toestel werkt:
  • Vul de stoomtank tot het maximumniveau.
  • Plaats één droog, dun katoenen hemd en selecteer Update cyclus (5 plaatsen rechts van de Uit-positie).
  • Luister of de geluiden van de ronddraaiende trommel hoorbaar zijn (plaats indien mogelijk een wasknijper in de machine).
  • Na de cyclus moet het wasgoed vochtig aanvoelen en minder kreukels hebben.
  • Controleer of het waterniveau van de stoom in de tank gedaald is.

Vochtige kleding:

Het is normaal dat de kleding vochtig aanvoelt na een stoomcyclus.

• Hang de kleding gedurende 10 minuten op een kleerhanger en de kleding droogt praktisch zonder kreukels.
  • Stel de droogheidsmeting in:
    • Druk tegelijkertijd op "Sensitive" en "Start" en houd de knoppen gedurende 10 seconden ingedrukt.
    • Druk op "Start" totdat C0 en de horizontale lijn op de onderkant van de display verschijnt.