De filters van de droogkast reinigen
AEG Support

De filters van de droogkast reinigen

• De filter van het toestel bevindt zich in de deur of deuropening. Haal de filter uit de houder. U kunt het pluis eenvoudig verwijderen door langs de filter te wrijven.
  • Na het reinigen van de filter plaatst u het terug in de houder. Het toestel is nu gereed voor gebruik.
  • Als u een condensor of droogkast met warmtepomp heeft, moet u ook de onderkant van de machine reinigen. Verwijs naar de gebruikershandleiding.
  • Als de filters overmatig vuil zijn of kalkafzetting hebben, moeten ze gespoeld worden onder stromend water of ontkalkt worden. Na reiniging moet u er doorheen kunnen kijken wanneer u deze voor het licht houdt.

Als u de filters niet kunt reinigen, kunt u deze terugplaatsen. U kunt filters kopen in de Webshop.