Droogkast toont foutcode E50
AEG Support

Droogkast toont foutcode E50

Het foutbericht E50 geeft een motor of softwareprobleem weer.

• Probeer het toestel te resetten. Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze er dan opnieuw in.
  • U bereikt hetzelfde resultaat met de veiligheidsschakelaar. Na het in het stopcontact steken van de stekker schakelt u het toestel in en selecteert u een programma. Wanneer een foutbericht op de display verschijnt, neemt u contact op met onze hersteldienst.