De robot stopt terwijl hij aan het werken is en er zijn geen lampjes opgelicht en geen foutmeldingen
AEG Support

De robot stopt terwijl hij aan het werken is en er zijn geen lampjes opgelicht en geen foutmeldingen

1. De batterij is leeg. (Het scherm is leeg), laad de batterij a.u.b. op. 2. Het kan ook zijn dat de robot gestopt is, omdat een interne systeemcrash het systeem opnieuw heeft doen opstarten. (Het scherm werkt) De huidige vooruitgang zal waarschijnlijk gewist zijn. Als u op de play-knop drukt, zal er een nieuwe reinigingscyclus starten. Het is aanbevolen de robot opnieuw op de startpositie (oplaadbasis) te plaatsen en het reinigingsproces opnieuw van het begin te starten. Als er slechts een klein plekje overblijft, kunt u natuurlijk ook zelf die plek reinigen. (Instructieboekje, pagina 9. Reinigingsmodellen/10. Ter plekke reinigen)