Beschrijving van het product
AEG Support

Beschrijving van het product

1. Top sproeiarm

2. Bovenste sproeiarm

3. Onderste sproeiarm

4. Filters

5. Typeplaatje

6. Zoutreservoir

7. Luchtopening

8. Glansmiddeldoseerbakje

9. Afwasmiddeldoseerbakje

10. Onderkorf

11. Bovenkorf

12. Besteklade

Beam-on-Floor

De Beam-on-Floor is een lichtstraal die op de keukenvloer onder de deur van het apparaat verschijnt.

• Wanneer het programma start, gaat de rode lichtstraal aan. De lichtstraal blijft gedurende het volledige programma zichtbaar.
  • Wanneer het programma is voltooid, gaat het groene lampje branden.
  • Als er een storing in het apparaat optreedt, gaat het rode licht knipperen.
icon-info.pngDe Beam-on-Floor gaat uit wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld.