icon-info.png De gewenste opties moeten elke keer dat u een programma start worden geactiveerd. De opties kunnen niet worden in- of uitgeschakeld als een programma in werking is.
icon-info.png Niet alle opties kunnen met elkaar worden gecombineerd. Als u opties hebt geselecteerd die niet met elkaar te combineren zijn, dan schakelt het apparaat automatisch één of meerdere opties uit. Alleen de indicatielampjes van de actieve opties blijven aan.

XtraDry

Activeer deze optie als u het droogresultaat een boost wilt geven. Bij het gebruik van deze optie kunnen de duur van sommige programma´s, het waterverbruik en de temperatuur van de laatste spoeling worden beïnvloed.

De optie XtraDry is geen permanente optie en moet elke cyclus geselecteerd worden.

Het activeren van XtraDry

Druk op Option totdat het GUID-DA0CC67D-BD52-4851-B0FB-9A29CBA8CD80-preview_v1.png-indicatielampje aan gaat.

Als de optie niet van toepassing is op het programma, dan gaat het bijbehorende indicatielampje niet branden of het knippert even en gaat dan uit.

Het display geeft de bijgewerkte programmaduur weer.

TimeSaver

Met deze optie verhoogt u de druk en de temperatuur van het water. De was- en droogfasen zijn korter.

De totale duur van het programma neemt met ongeveer 50% af.

De wasresultaten zijn hetzelfde als bij de normale programmaduur. De droogresultaten nemen mogelijk iets af.

TimeSaver activeren

Druk op Option totdat het GUID-1D48B4F5-23FA-40A3-8644-95A1DBD6B6C6-preview_v1.png-indicatielampje aan gaat.

Als de optie niet van toepassing is op het programma, dan gaat het bijbehorende indicatielampje niet branden of het knippert even en gaat dan uit.

Het display geeft de bijgewerkte programmaduur weer.

ExtraHygiene

Met deze optie heeft u betere hygiëneresultaten. Tijdens de spoelfase blijft de temperatuur gedurende minimaal 10 minuten op 70 °C.

ExtraHygiene activeren

Druk op Option totdat het GUID-AD1A05A7-A353-4E8D-B240-2F9FDEC3CCC7-preview_v1.png-indicatielampje aan gaat.

Als de optie niet van toepassing is op het programma, dan gaat het bijbehorende indicatielampje niet branden of het knippert even en gaat dan uit.

Het display geeft de bijgewerkte programmaduur weer.

AutoOpen

Deze optie biedt goede droogresultaten met minder energieverbruik.

• Tijdens de droogfase wordt de deur van het apparaat automatisch geopend en op een kier gehouden.

• Aan het einde van het programma wordt de deur vanzelf weer dicht getrokken. Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld.

icon-warning.pngLet op!
Probeer de deur van het apparaat niet te sluiten terwijl deze op een kier wordt gehouden. Dit kan het apparaat beschadigen.

Deze optie wordt automatisch geactiveerd als u het programma GUID-5C4E4815-FEC3-4BED-A5FE-640CE656B419-preview_v1.png instelt.

Het is niet mogelijk om deze optie in te stellen bij andere programma's. Als in de gebruikersmodus AutoOpen is geactiveerd, kan bij het activeren van de optie TimeSaver AutoOpen tijdelijk worden uitgeschakeld.

Als u de optie AutoOpen wilt uitschakelen, gaat u naar "Instellingen". In deze toestand wordt het energieverbruik van het programma verhoogd en vermindert het droogresultaat aanzienlijk.

icon-info.png Als in de gebruikersmodus AutoOpen is geactiveerd, kan bij het activeren van de optie TimeSaver AutoOpen tijdelijk worden uitgeschakeld.

Ga om het droogresultaat te verbeteren naar optie XtraDry.