Hoe de binnenkant van een vaatwasmachine te reinigen?
AEG Support

Hoe de binnenkant van een vaatwasmachine te reinigen?

Vraag:
  • Hoe de binnenkant van een vaatwasmachine te reinigen?
Geldt voor:
  • losstaande vaatwasmachine
  • ingebouwde vaatwasmachine
Oplossing:

1. Maak het apparaat met een zachte, vochtige doek schoon, inclusief de rubberen pakking van de deur

2. Draai lang durende programma’s minimaal 2 keer per maand

Als u regelmatig alleen korte programma’s gebruikt, dan kunnen deze vetresiduen en kalkaanslag in het apparaat achterlaten.

3. Gebruik maandelijks een specifiek reinigingsproduct voor vaatwasmachines. Volg de instructies op de verpakking van het product zorgvuldig op.

We adviseren gespecialiseerde wasmiddelen verkrijgbaar van onze Webshop.