Afwasmachine beschadigd bij levering
AEG Support

Afwasmachine beschadigd bij levering

Schade ontdekken bij het uitpakken van het toestel:

Probeer het toestel niet aan te sluiten of te gebruiken.

• Neem onmiddellijk contact op met de verdeler van uw apparaat om hem op de hoogte te stellen dat uw apparaat beschadigd raakte tijdens de levering. U vindt het telefoonnummer van de verdeler op de factuur of de leveringsnota.
Ontdekking van schade na installatie/eerste gebruik:
  • Neem contact op met de verdeler om hem op de hoogte te brengen van de schade.
Een onderhoud aanvragen:
  • Indien mogelijk dient u het betrokken onderdeel te vermelden wanneer u contact opneemt met onze hersteldienst.
  • In onze webshop vindt u reserveonderdelen.