Het licht in mijn toestel werkt niet
AEG Support

Het licht in mijn toestel werkt niet

De lamp is vervallen
  • Koppel het toestel los van het stopcontact en vervang de lamp zoals beschreven in de gebruikershandleiding.
De lichtschakelaar zit vast

Als uw toestel een zichtbare lichtschakelaar heeft, bevindt deze zich binnenin.

• Maak deze proper en zorg dat deze vrij verschuift om dit probleem op te lossen.
Een of beide deuren is te lang blijven open staan

Wanneer de deuren te lang open blijven staan, schakelt het controlesysteem de lichten uit.

• Sluit de deur(en) volledig en open deze opnieuw om het probleem op te lossen.

Indien het bovenstaande het probleem niet oplost, dient u contact op te nemen met onze hersteldienst.