Extra functies
AEG Support

Extra functies

Automatische uitschakeling

Omwille van veiligheidsredenen schakelt het apparaat na bepaalde tijd automatisch uit als er een ovenfunctie in werking is en u de oventemperatuur niet wijzigt.

Temperatuur (°C)

Uitschakeltijd (u)

30 - 115

12.5

120 - 195

8.5

200 - 230

5.5

icon-info.png De automatische uitschakeling werkt niet met de functies: vleesthermometer, Programmaduur, Eindtijd.

Koelventilator

Als het apparaat in werking is, wordt de koelventilator automatisch ingeschakeld om de oppervlakken van het apparaat koel te houden. Na het uitschakelen van het apparaat kan de ventilatie doorgaan totdat het apparaat is afgekoeld.