Snelstartgids
AEG Support

Snelstartgids

Gebruik van het aanraakscherm

• Gebruik een snelle aanraking om door het menu te bladeren of sleep uw vinger over het display.

• De kracht van de aanraking bepaalt hoe snel het scherm beweegt.

• De bladerende beweging kan zelf stoppen of u kunt het direct stoppen als u het display aanraakt.

• De gekozen functie activeert als u uw vinger loslaat van het display.

• Raak om een menufunctie te activeren het display bij de geselecteerde functie aan.

• U kunt elke parameter getoond op het display wijzigen als u het aanraakt.

• Om de vereiste functie, tijd of temperatuur in te stellen kunt u door de lijst bladeren of de gewenste optie aanraken.

• Als u een verwarmingsfunctie inschakelt, verschijnt Menu niet op het display. Raak het display ergens aan en het Menu verschijnt weer.

• Als het apparaat actief is en een aantal symbolen verdwijnen van het display, raak het display dan ergens aan. Alle symbolen komen weer terug.

• Nadat u wat functies heeft ingesteld, verschijnt er een pop-upvenster met extra informatie.

• De temperatuur kan van plaats wisselen op het display met andere functies in de rechter- en linkeronderhoek.

icon-info.png Als u een optie in het menu ingedrukt houdt, verschijnt er een korte beschrijving van de optie.

Snelstartgids naar het menu

Menu

Functies

Verwarmingsfuncties

Speciaal

Reiniging

Favorieten

Timers

De kookwekker instellen

Duur instellen

Starttijd instellen

Eindtijd instellen

Verstreken tijd

Opties

Lampje

Heat + Hold

Set + Go

Kinderslot

Schermvergrendeling

Kook- en bakassistent

Kookboek

SousVide-kookboek

Snelle start

SousVide-snelle start

Laatste en meest gebruikte

Laatst gebruikt

Meest gebruikt

Basis instellingen

Snel opwarmen

Reinigingsherinnering

Display

Geluid

Taal

Tijd en datum

Demomodus

Service