Ovens doet zekeringen springen/uitschakelen
AEG Support

Ovens doet zekeringen springen/uitschakelen

Probleem:
  • oven/fornuis laat continu de zekering springen/uitschakelen
Geldt voor:
  • Ingebouwde oven
  • vrijstaand fornuis
Oplossing:

1. Zorg ervoor dat de zekering toereikend is voor de stroombelasting

Informeer bij uw elektricien of u de juiste zekering hebt en of de kookplaat op een aparte zekeringsgroep is aangesloten.

2. Controleer of het apparaat correct is aangesloten op het elektriciteitsnet

Zorg voor een correcte installatie door een erkend installatiebedrijf te bellen.

3. Neem contact op met een erkend servicecentrum.

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden wij u aan een bezoek van een servicemonteur aan te vragen.

Waarschuwing: we raden het gebruik van het product af ​​totdat het probleem volledig is verholpen. Ontkoppel het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u er zeker van bent dat het veilig is om dit te doen.