De oven met draaiknop slaat niet aan
AEG Support

De oven met draaiknop slaat niet aan

Probleem:
  • De oven slaat niet aan, ook al is de actie op het scherm, bijvoorbeeld ""Water bijvullen"", afgerond
  • De oven warmt niet op
Geldt voor:
  • ovens uitgerust met display en gestuurd door draaiknop

Oplossing:

1. Alle instructies op de display, zoals ""Water bijvullen"", moeten worden bevestigd door op de draaiknop te drukken.

• Houd de draaiknop ingedrukt om het instelscherm in te schakelen.
  • Houd ingedrukt en draai aan de draaiknop om door het menu te navigeren.
  • Houd ingedrukt en druk op de draaiknop om een instelling te bevestigen of ga naar het geselecteerde submenu.
  • Om terug te keren naar het vorige menu, gaat u naar de optie ""Terug"" in de menulijst of bevestigt u een geselecteerde instelling.