De tijdsaanduiding van de display van mijn magnetron verdwijnt als de stroom wordt uitgeschakeld
AEG Support

De tijdsaanduiding van de display van mijn magnetron verdwijnt als de stroom wordt uitgeschakeld

Probleem:
  • De tijdsaanduiding van de display van mijn magnetron verdwijnt als de stroom wordt uitgeschakeld
  • De klok kan niet permanent worden ingeschakeld
Geldt voor:
  • Magnetrons
Oplossing:

1. In nieuwe microgolfovens verdwijnt de tijdsaanduiding ongeveer 2-3 minuten nadat een programma is beëindigd, dit om energie te besparen.

De tijdsaanduiding verschijnt opnieuw wanneer u de magnetron start. Het is alleen mogelijk om de energiebesparende modus uit te schakelen als dit wordt beschreven in de gebruikershandleiding.

U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.