De dampkap laat een ratelgeluid horen
AEG Support

De dampkap laat een ratelgeluid horen

Wanneer de geluiden alleen voorkomen op de hoogste instelling, wordt het probleem doorgaans veroorzaakt door een hogere tegendruk in het afzuigsysteem.

De afvoerslang is ofwel te lang, of de diameter is te klein, of er zijn veel knikken.

Controleer de installatie en gebruik indien mogelijk gladde buizen om het probleem te herstellen.

Indien dit het probleem niet oplost, dient u contact op te nemen met onze hersteldienst.