SenseBoil-indicatoren knipperen op inductiekookplaat
AEG Support

SenseBoil-indicatoren knipperen op inductiekookplaat

Probleem:
  • SenseBoil®-indicatoren knipperen
  • De SenseBoil®-functie werkt niet
  • Kan de SenseBoil®-functie niet activeren
  • Hoe de SenseBoil®-functie gebruiken?
Geldt voor:
  • inductiekookplaten met de SenseBoil®-functie
Oplossing:

1. Zorg ervoor dat het oppervlak van de kookplaat droog is

2. Beëindig uw vorige kookactiviteiten of kies een vrije kookzone zonder restwarmte.

Als alle kookzones al in gebruik zijn of er restwarmte is op alle kookzones, geeft de kookplaat een pieptoon, knipperen de SenseBoil®-indicatoren en start de functie niet.

3. Selecteer een kookzone binnen 5 seconden na activering van de SenseBoil®-functie.

4. Als het bovenstaande advies niet werkt, controleer en wijzig de instellingen voor vermogensbeperking op de kookplaat

Raadpleeg de volledige beschrijving die beschikbaar is in de gebruikershandleiding die bij uw apparaat wordt geleverd.

VOORZICHTIG: zorg ervoor dat het geselecteerde vermogen geschikt is voor de huisinstallatiezekering. Technische ondersteuning wordt aanbevolen.